Toimitusehdot

Soundikauppa.com

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

 

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksutavat valittavissa verkkokaupan kassalla.

 

Toimitusmaksu

Toimitusmaksut alkaen 6,90€/tilaus. Tilauksen toimituskulut määräytyvät painon mukaan ja päivittyvät kassalla. 

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle suoraan Euroopan keskusvarastolta. Tavallinen toimitusaika on 5-9 arkipäivää. Toimituksista on saatavilla seurantakoodi, joten paketin kulkua on helppo seurata. Paketit toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään Postin noutopisteeseen.

 

Tuotteen palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 14 vuorokautta lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut paketin.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen, lähetämme korvaavan tuotteen heti kun palautettu tuote on saapunut meille.
Asiakas vastaa palautuksen postimaksusta.

Ohjeet palautusta tai vaihtoa varten tulee pyytää sähköpostitse info@soundikauppa.com

 

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostitse asiakaspalveluumme ja voit palauttaa tuotteen ilman postikuluja annettujen ohjeiden mukaisesti. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Reklamaatiot tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

 

  • Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

  • Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

 

Kaikissa toimituksiin ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse:  info@soundikauppa.com